Αντίγραφα Ασφαλείας

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας είναι η δραστηριότητα της αντιγραφής αρχείων ή βάσεων δεδομένων έτσι ώστε να  έχουν διατηρηθεί και να επαναφερθούν στην περίπτωση διαγραφής, βλάβης του εξοπλισμού ή άλλης καταστροφής. Πρόκειται για μια απαραίτητη λειτουργία για κάθε σύστημα υπολογιστή, από χρήστες προσωπικών υπολογιστών έως και σε μεγάλες επιχειρήσεις με servers ή υπολογιστικά συστήματα mainframes, αλλά πολύ συχνά παραβλέπεται. Συχνό επίσης είναι το φαινόμενο η διαδικασία λήψης αντιγράφων ασφαλείας να είναι τόσο απηρχαιωμένη ή να λαμβάνει αντίγραφα που δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν, ώστε όταν έρχεται η κρίσιμη στιγμή που τα χρειαζόμαστε, να ανακαλύπτουμε πως ουσιαστικά δεν υπάρχει τίποτα απολύτως που να μπορούμε να επαναφέρουμε.

Ειδικά στην σημερινή εποχή, είναι αδιανόητο και ανεπίτρεπτο να μην υπάρχει μία αξιόπιστη διαδικασία που να λαμβάνει αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας, τα οποία κοστίζουν όσο και η επιχείρησή σας. Οι κίνδυνοι που πρέπει να αντιμετωπιστούν καθημερινά είναι τόσοι πολλοί και, πολλές φορές, τόσο απρόβλεπτοι, που αν μέχρι σήμερα δεν έχετε βιώσει μια απώλεια δεδομένων, αυτό οφείλεται καθαρά στον παράγοντα τύχη.

Η εταιρεία μας παρέχει σειρά λύσεων, από τις πλέον απλές και οικονομικές έως και εξαιρετικά εξελιγμένες, προκειμένου να κρατήσει τα δεδομένα σας ασφαλή. Καμία από αυτές τις λύσεις δεν εξαρτάται από τον χρήστη, καθώς είναι απαραίτητο οι διαδικασίες να είναι αυτοματοποιημένες και να μην εξαρτώνται από τον ανθρώπινο παράγοντα. Είτε σας ενδιαφέρει να κρατάτε αντίγραφα ασφαλείας τοπικά στον ίδιο χώρο, είτε προτιμάτε μια λύση Online Backup & Cloud Storage, είτε ακόμη και αν ενδιαφέρεστε για την απόκτηση ενός mirror server στο εξωτερικό, ο οποίος θα αναλάβει δράση αυτόματα μόλις το κακό συμβεί, πρέπει να επικοινωνήσετε με μας και μαζί θα επιλέξουμε την ορθότερη και πιο συμφέρουσα λύση για την περίπτωσή σας.

 

Καλέστε μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας

Πίσω στην Ασφάλεια Δεδομένων