Σχεδιασμός Αποκατάστασης Καταστροφών

"60% των επιχειρήσεων που πλήττονται από μια σημαντική απώλεια δεδομένων θα αποτύχουν μέσα σε 5 χρόνια" - Gartner Group

Αν η ιδέα μιας φυσικής ή τυχαίας καταστροφής που μπορεί να πλήξει την επιχείρησή σας μοιάζει να είναι μη διαχειρίσιμη κατάσταση, θα πρέπει να μιλήσετε μαζί μας. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ «δεν υπάρχει ένας ευκολότερος τρόπος για να βεβαιωθώ ότι όλα είναι ασφαλή;"

Είτε έχετε 1 GB δεδομένων είτε 10 TB, έχουμε μια λύση που θα κρατήσει ασφαλή τα δεδομένα σας. Με εμάς στο πλευρό σας και τις λύσεις Business Continuity Planning και Disaster Recovery, θα έχετε πάντα:
● Ελαχιστοποίηση του νεκρού χρόνου σε περίπτωση καταστροφής, με ενεργές λύσεις Back Up and Recovery που θα σας βοηθήσουν να πάρετε πίσω τον έλεγχο της επιχείρησής σας όσο το δυνατόν ταχύτερα
● προστασία των δεδομένων σας τόσο με τοπικά όσο και με απομακρυσμένα αντίγραφα ασφαλείας
● Θα απαλλαγείτε από άχρηστα και αναξιόπιστα συστήματα backup, με αυτοματοποιημένες λύσεις Business Continuity που αυτοματοποιούν τα αντίγράφα ασφαλείας των δεδομένων σας

Καταλαβαίνουμε το φόβο σας για καταστροφές που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή για ξαφνική απώλεια δεδομένων και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ηρεμήσετε. Εξυπηρετώντας επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, προσφέρουμε λύσεις χωρίς να ταλαιπωρούμε όσους χρειάζονται αξιόπιστα αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων τους, καθώς και δεδομένων ηλεκτρονικών υπολογιστών ή σκληρών δίσκων. Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σας, μπορείτε να υπολογίζετε ότι η Gravvanis IT Services θα σας προσφέρει αξιόπιστη υποστήριξη.

Όταν πλέον δεν φοβάστε ότι μπορεί να χάσετε τα πάντα, θα μπορείτε να εστιάσετε εκεί που πρέπει: στην επιχείρησή σας. Αφήστε μας να σας δείξουμε πώς ο Σχεδιασμός Αποκατάστασης Καταστροφών και η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων σας από την Gravvanis IT Services μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας.

 

Καλέστε μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας

Πίσω στην Ασφάλεια Δεδομένων